Kristaller


KRISTALLER


Jag har sedan barnsben dragits till kristaller och stenar och använder mig av dem dagligen, vid meditation och healing, samt genom att bära dem i mina egengjorda smycken.


I all världens tider har naturfolk hämtat andlig kraft från naturen. Växtriket ger oss medicin, djurriket ger oss kraft och mineralriket ger oss ljus. En kristall eller ädelsten har skapats under miljoner år av hårt tryck i berggrunden.

Kristaller och mineraler har var och en sin egen specifika energi.

Kristallhealing eller kristallterapi är en metod att skapa balans i chakran och auran som i sin tur även påverkar både kropp och själ.


Jag ger mig själv, nära och kära, och andra Kristallterapi / Chakrabalansering i den mån jag hinner. Jag anordnar Kristall workshops och vägleder i Kristall meditationer / healing. Jag gör smycken / halsband / Malor med ädelstenar och kristaller samt anordnar workshops i smyckes /  Mala tillverkning.KRISTALLTERAPI


Hur går behandlingen till?

Olika bergarter och ädelstenar sänder ut olika svängningar eller frekvenser som sägs balansera kroppens energier. Vid kontakt med kristaller reagerar ditt energifält på svängningarna och förändras tills det uppnått samma vibrationsnivå som stenen.

Kristallerna och stenarna placeras ut på kroppen för att få dina energier i balans.

Kristaller har visat sig ha en stark effekt på de energifält som omger vår kropp. När våra energier råkar i obalans kan vi använda kristaller för att korrigera och återställa harmonin. Uppstår en blockering i energifälten påverkas den fysiska kroppen och celler förstörs. Detta påverkar i sin tur organen som kommer ur balans. Vi känner oss ofta trötta och kraftlösa och blir lätt sjuka. Om vi med hjälp av kristaller löser upp blockeringen och för tillbaka balanserande energier, stimuleras återuppbyggnaden av energifälten och nya celler kan börja bildas i vår kropp. Kristallterapin hjälper oss ofta att uppnå en större livskvalitet och att få en mer positiv inställning till tillvaron. Kristallerna aktiverar bl.a. intuitionen, skärper intellektet och har hämmande effekt på strålning och radioaktivitet. Bra mot spänningar, negativ livsenergi, sjukdomar och obalans i kroppen. Påskyndar kroppens läkningsprocess och stärker nervsystemet.


Du ligger på en behandlingsbänk med kläder på. Jag ”känner in” din kropp och placerar kristaller där de bäst behövs. 


Du vilar på en Inframadrass med Jade och Turmalin stenar.

Av alla mineraler som finns på jorden är Turmalin unik såtillvida att den har en permanent förmåga att bli elektrisk laddad vid upphettning. Förändringen i temperaturen gör att positiva och negativa laddningar rör sig åt motsatta sidor genom s.k. migration och därmed etableras ett elektriskt fält. Turmaliner har följaktligen kallats den mystiska kristallen av polaritet. När turmalin kommer i kontakt med vatten såsom i människokroppen produceras långvågig infraröd strålning. Dessa strålar hjälper till att vidga kapillärerna och därigenom förbättra blod cirkulationen. Kroppen förändras till ett svagt alkaliskt tillstånd vilket ger fördelaktiga effekter som vitalisering av cellerna. Det ger lindring av utmattning, trötthet samt lindrar nerv relaterad smärta. Ger förbättrad metabolism.


Jade stenar

I den traditionella österländska medicinen trodde man att jaden hade helande effekter genom att utstråla en stadigvarande energi som stärker lungorna, hjärtat,  samt ökad njurfiltration och blodets avgiftning.

Jade är en naturlig ledare av långvågigt infrarött ljus med samma våglängd som människokroppen. Den innehåller vitala element för människokroppen såsom kalcium och magnesium.  Jaden producerar även negativa joner som främjar cellens metabolism, vilket i sin tur ökar ens vitalitet, stärker immunförsvaret och ger förbättrad uthållighet. Drar ner på åldrande processen såväl som att maximera kroppens förmåga till att stärka sitt naturliga försvar och läkandeprocess. Hälsoeffekter av jade är lägre blodtryck samt lägre kolesterolhalter såväl som förbättrad blodcirkulation.


Kristallterapi 60 min: 750 kr. För tillfället tar jag ej emot klienter för Kristallterapi.Mina lärare i Kristallterapi;


Marie Nilsson - Kalmar

Jag har haft förmånen att studera Kristallterapi hos Marie Nilsson som numera inte finns hos oss här på jorden.

Marie delade också med sig av sin kunskap genom den mycket omtyckta boken Stenar Kristaller Mineraler och deras magiska kraft,

beskrivningar på över 700 stenar, kristaller och mineraler.


Karin Möller - Stockholm

Länk till hemsida www.spiritualhealingcenter.se

Karin har arbetat som terapeut sedan 1987 med rötterna i den österländska filosofin och har hjälpt tusentals människor sedan dess. Hon erbjuder Kristallterapikurser och många spännande behandlingar.


Pernilla Vanya Mårtens - Stockholm

Länk till hemsida www.kristallrummet.se

Vanya Pernilla, en av Kristallrummets grundare, skrev 1986 en bok om Kristaller, stenar och meditation. Sedan dess har hon undervisat och skapat en metod för att släppa fram intuitionen och låta stenarna guida oss. På Kristallrummet kan du gå både kurser och handla ädelstenar, kristaller och smycken etc.

Kristallrummet har en fysisk butik på Hökens gata i Stockholm, samt i Gamla stan.Chakrameditation med kristaller


Vägledd meditation där dina chakran balanseras med kristaller.

Chakra kit stenar kristaller 290 kr

Choose Your Course and Make an Appointment

SABAH

Yoga med hälsoperspektiv


Internationellt cerifierad Yoga och Meditationslärare.

Medlem i SKY - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund, och har genomgått en internationell utbildning utformad av Kundalini Research Institute – KRI.

Certifierad Breathwalkinstruktör.

Cerifierad Yinyoga / Mindfullness instruktör.

Certifierad Yoga Nidra instruktör.

Jag håller klasser  i yoga, breathwalk och meditationer  i Sverige och i Spanien.

Kontakt


Breviksvägen 101 - Tyresö Brevik

Stockholm - Sverige

mail: info@sabah.nu

Tel : +46 70 367 78 88

www.sabah.nu


Copyright @ sabah.nu